Støjdæmpning

Rådgivning, projektering, fremstilling og montage.

Skov Industri er leverandør og problemløser inden for støjdæmpning og lydisolering af produktionsanlæg, maskiner og robotter. Som specialist i støjdæmpning hjælper vi virksomheder med lydregulering, lyddæmpning af lofter samt støjdæmpning af kontorer og produktionshaller.

Total løsning af dine støjproblemer

Skov Industri tilbyder totalløsninger af støjproblemer

Vi udarbejder færdige projektløsninger baseret på egne produkter, fra egen fabrik.

En løsning fra Skov Industri indeholder alt fra opmåling, udarbejdelse af løsningsforslag med tegninger, til produktion, levering og montering af den færdige løsning.

Sådan virker vores støjdæmpning

Vores filosofi når det kommer til støjdæmpning

Støjproblemer løses mest effektivt ved kilden

Nyere maskiner og produktionsanlæg støjer i reglen mindre end ældre. Alligevel ser vi dagligt nye maskiner, der langt fra efterlever kravene til støjgrænser og et acceptabelt arbejdsmiljø, når det kommer til støj på arbejdspladsen.

Jagten på effektivitet skaber stadigt mere højt ydende og komplekse maskinanlæg, der til trods for nye teknologier bidrager med uacceptable støjgener.

Løsningen er sjældent høreværn og tilfældigt monterede akustikplader. Støjproblemer løses mest effektivt ved kilden med effektiv støjdæmpning og lydregulering.

Dette gøres bedst ved at isolere støjkilden i en effektiv maskinindkapsling. Også kaldet bulderhuse. Er det ikke muligt kan der etableres skærmvægge, støjvægge, kontrolrum m.m., hvor personalet kan opholde sig i sikre og komfortable omgivelser.

Hold fokus på støjreduktion ved projektering af nye maskinanlæg, procesanlæg og robotløsninger

Undgå ubehagelige støjoverraskelser, når nyindkøbte maskinanlæg, procesanlæg og robotløsninger sættes i drift. Hav fokus på støjniveauet allerede i indkøbsfasen.

Skov Industri medvirker gerne med rådgivning omkring støjdæmpning og vurdering af støjdata helt fra start. Vi udarbejder gerne løsningsforslag på en evt. lyddæmpning med tegninger og prisoverslag.

MATADOR-vægge dæmper støjen – og kan genbruges 100%

Den løbende udvikling af MATADOR-væggen, betyder at Skov Industri i dag har markedets bedste produkt til indkapsling af støj fra maskiner, robotter og produktionsanlæg, både når det gælder reduktion af støj, og i relation til fleksibilitet, genbrugelighed og rengøring.

Læs mere om støjdæmpning og akustik i vores læringscenter her, eller kontakt os, hvis du vil vide mere.

Se video om støjdæmpning

Gulv til loft maskinindkapsling, farve er valgt, så den matcher maskinens farve, stort set alle Ral farver er mulige

Gulv til loft maskinindkapsling, farve er valgt, så den matcher maskinens farve, stort set alle RAL-farver er mulige

Vores fremgangsmåde når vi udfører støjdæmpning

Gulv til loft indkapsling af produktionsanlæg med døre, vinduer, port mv.

Gulv til loft indkapsling af produktionsanlæg med døre, vinduer, port mv.

Indkapsling af maskine set indefra, bemærk akustik reguleringen.

Indkapsling af maskine set indefra, bemærk akustikreguleringen.

Støjdæmpning

Vores MATADOR-løsninger indeholder rådgivning, opmåling, støjanalyse, projektering, fremstilling og montage.

Vores konsulenters teoretiske viden og mange års praktiske erfaring med støjdæmpning, lydabsorbering og akustikregulering, er fundamentet for effektive og funktionelle løsninger af virksomheders støjproblemer.

Skov Industri tilbyder individuelle totalløsninger.

Vores løsninger udformes i dialog med kunden, og herunder stor fokus på uhindret drift og vedligeholdelse af maskiner og anlæg.

En effektiv og fleksibel støjløsning fra Skov Industri er oftest baseret på MATADOR-vægge, primært ved brug af standard komponenter, men altid tilpasset opgaven.

Det modulopbyggede MATADOR-støjdæmpningssystem er markedets mest fleksible og stabile, og med en utrolig høj kvalitet til mindste detalje.

MATADOR-væggens opbygning, med dets unikke og raffinerede clips-system, sikrer en 100% genanvendelse ved ombygning af MATADOR løsninger.

Krav til funktion, brugervenlighed og service sikres med et omfangsrigt tilbehørs program af vinduer, døre sluser, porte mv. Hertil kommer, at den pulverlakerede overflade er særdeles rengøringsvenlig.

Alle vores produkter er naturligvis støjtestet på anerkendte institutter.

Montage udføres hurtigt og effektivt af egne erfarne montører, så virksomheder sikres optimale driftsvilkår under montageforløbet.

MATADOR-væggens unikke konstruktion sikrer den hurtige og problemfri montage. Dette betyder minimale anlægsstop og driftstab for vores kunder.

Se mere om støjdæmpning og akustik i vores læringscenter her, eller kontakt os, hvis du vil vide mere.

Afskærmningsmetoder til støjindkapsling

Indkapsling af støjende produktionsanlæg, maskiner og robotter er en effektiv og økonomisk god måde at dæmpe støj på.

Skov Industri har 35 års erfaring, og vi har monteret over 1.000 maskinindkapslinger, bl.a. store komplette produktionsanlæg, store og små maskiner, robotter, ventilation, pumper m.m., og i stort set alle private og offentlige brancher.

Det modulopbyggede MATADOR-støjdæmpningssystem er markedets mest fleksible og med en utrolig høj kvalitet til mindste detalje, og det fremstilles og pulverlakeres i vores 3.300 m2 fabrik på Fyn.

MATADOR-væggens opbygning, med dets unikke og raffinerede clips-system, sikrer en 100% genanvendelse ved ombygning af støj- og maskinindkapslinger.

Krav til funktion, brugervenlighed og servicering af maskinen sikres med et omfangsrigt tilbehørsprogram af døre, sluser, porte mv. Hertil kommer, at den pulverlakerede overflade er særdeles rengøringsvenlig.

Alle vores produkter er naturligvis støjtestet på anerkendte institutter.

MATADOR væggens unikke konstruktion, sikrer en hurtig og problemfri montage – dette betyder minimale anlægsstop og driftstab for vores kunder.

Vores store knowhow inden for støjdæmpning anvendes naturligvis i vores løsninger, og stilles kvit og frit til rådighed for vores kunder.

Se mere om støjdæmpning og akustik i vores læringscenter her, eller kontakt os, hvis du vil høre mere om hvordan vi løser dine støjproblemer.

Maskinindkapsling med akustikloft og masser af adgangsmuligheder via porte og døre.

Maskinindkapsling med akustikloft og masser af adgangsmuligheder via porte og døre.

Et kik ind i indkapsling af maskine, bemærk akustikloftet og MATADOR akustik væggene.

Fleksibelt & Bæredygtigt

  Ring til os

  Har du spørgsmål, eller har du brug for vejledning?
  Så er du altid velkommen til at ringe til os.

  +45 63 42 42 42

  Send en besked

  Du kan også sende en besked, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.