Skærmvægge

Skærmvægge er typisk mobile og bruges til støj- og akustikregulering samt generelt til at afgrænse, afskærme og opdele rum i en række forskellige miljøer, herunder industri, lagre, kontorer, institutioner, skoler, kommuner, hospitaler, laboratorier, klinikker, butiksindretning, bilforhandlere og mange andre steder. Disse alsidige vægge tilbyder fleksibilitet og fungerer som en effektiv løsning til at tilpasse rum efter forskellige behov og aktiviteter.

En skærmvæg lidt ud over det normale

Der findes mange typer skærmvægge på markedet. Skov Industri leverer professionelle løsninger til virksomheder og produktion, der har brug for opdeling og lyddæmpende skærmvægge ud over det sædvanlige. 

Vores MATODOR-skærmvægge er nemlig et særligt robust og rengøringsvenligt produkt. Væggene er lavet af stål, jernfosfateret og pulverlakeret, dvs. såvel flotte og robuste, som rengøringsvenlige.

Den stålkonstruktion, der anvendes til MATODOR-skærmvæggene, kombineret med deres særlige design, fungerer som effektive barrierer mod lydoverførsel. Dette gør dem ideelle til miljøer, hvor støjniveauer kan være en udfordring, såsom travle produktionsanlæg eller kontormiljøer, hvor koncentration er vigtig.

Vores skærmvægge fås i forskellige varianter og kan tilpasses specifikke behov og rum. Derudover kan de suppleres med forskellige typer døre og vinduer for yderligere fleksibilitet og funktionalitet. Med muligheden for at tilføje hjul bliver de også lette at flytte og omkonfigurere efter behov, hvilket gør dem til en alsidig og praktisk løsning til alle slags arbejdsmiljøer.

Kontakt os for et tilbud – og hør om de mange kombinationsmuligheder.

Hvad siger skærmvægskunder

Skærmvægge med mange anvendelsesmuligheder

Vi har udviklet et unikt samlesystem for skærmvægge, der giver mange praktiske anvendelsesområder for vægmodulerne, og gør, at skærmvæggen præcist opfylder kundens behov, og ikke optager kostbart areal.

Flytbare skærmvægge fås i mange varianter, bl.a. dobbeltpladevæg med isolering, eller dobbeltplade med lydabsorbent på en eller to sider.

Anvendes f.eks. med lydabsorbent til akustisk regulering, eller som støjvæg i en slibe- eller svejsekabine, i åbne kontorer, værksteder, institutioner, skoler, kommuner, hospitaler osv.

Næsten enhver opstilling er mulig, også i 3-4-5-6 kant, osv.

Næsten enhver opstilling er mulig, også i 3-4-5-6 kant, osv.

Rengøringsvenlige og lyddæmpende skærmvægge fra egen fabrik

Vores kunder omfatter bl.a. hospitaler, kommuner, skoler og institutioner

Skov Industri udvikler vores egne skærmvægge til en bred vifte af kunder, herunder hospitaler, kommuner, skoler og institutioner. Disse skærmvægge er designet til at imødekomme de specifikke behov, der opstår i sådanne miljøer, og tilbyder robuste, rengøringsvenlige og lyddæmpende løsninger. Med vores ekspertise og skræddersyede tilgange sikrer vi, at vores skærmvægge passer perfekt til kundernes krav og skaber mere funktionelle og behagelige rum til både personale og besøgende.

Vores MATADOR-skærmvægge har en unik og særdeles rengøringsvenlig overflade.

Fleksible og individuelle løsninger fra vores egen produktion og pulverlakering sikrer dig rengøringsvenlighed, og lige den farve, eller farvekombination du ønsker.

Vi har mange varianter, i alle størrelser, med eller uden vinduer, lydabsorberende på begge sider eller kun på den ene side, fastmonterede eller flytbare.

Robuste, lyddæmpende og rengøringsvenlige skærmvægge i topkvalitet, men til konkurrencedygtige priser.

Bestil et gratis og uforpligtende konsulentbesøg fra os, vi kommer gerne ud og hjælper jer med at finde den helt rigtige løsning.

Akustik og Støj

Alt for mange arbejdspladser lider i dag under et unødvendigt højt støjniveau til skade for produktiviteten, sygefraværet og arbejdsglæden, men det kan vi hurtigt gøre noget ved. Støj er ikke kun et problem inden for industri- og værkstedssektoren, det er i lige så høj grad et problem på mange kontorer, lagerfaciliteter, institutioner, skoler mv.

En lydabsorberende skærmvæg til kontor gør underværker for lydniveauet. Tilføjelsen af en støjdæmpende skærmvæg på arbejdspladsen kan tilføre øget produktivitet og mange fordele. Udover at reducere det generelle støjniveau skaber disse skærmvægge et mere fokuseret og behageligt arbejdsmiljø, hvilket gør det lettere for medarbejderne at koncentrere sig og udføre deres opgaver effektivt. Denne forbedrede koncentration kan føre til øget effektivitet og færre fejl, hvilket igen kan bidrage til en mere positiv arbejdskultur og øget tilfredshed blandt medarbejderne.

Desuden kan en støjdæmpende skærmvæg bidrage til at reducere stressniveauer og forbedre trivslen på arbejdspladsen. Mindre stress og færre distraktioner kan resultere i et mere afbalanceret arbejdsmiljø, hvor medarbejdernes mentale og fysiske velvære prioriteres.

Derudover kan investeringen i støjdæmpende skærmvægge også have positive økonomiske konsekvenser på lang sigt. Ved at mindske sygefraværet, øge produktiviteten og forbedre arbejdsmiljøet kan virksomheden opleve lavere omkostninger til rekruttering og træning af personale samt øget medarbejderengagement og loyalitet.

Alt i alt kan tilføjelsen af støjdæmpende skærmvægge være en værdifuld investering for enhver virksomhed, der ønsker at skabe et mere produktivt, behageligt og vellykket arbejdsmiljø.

Mange års praktisk erfaring med støjdæmpning er fundamentet for effektive og funktionelle skærmvæg-løsninger. Skov Industri tilbyder individuelle totalløsninger, primært baseret på egne producerede MATADOR-skærmvægge.

Du finder lyddata på vores skærmvægge her

Du kan læse mere om akustik og støjdæmpning i vores læringscenter her

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til MATADOR-skærmvægge.

Vores kunder omfatter stor set alle private og offentlige industrier, lagre, kontorer og mange flere.

Vores kunder omfatter stor set alle private og offentlige industrier, lagre, kontorer og mange flere

Fleksibelt & Bæredygtigt

  Ring til os

  Har du spørgsmål, eller har du brug for vejledning?
  Så er du altid velkommen til at ringe til os.

  +45 63 42 42 42

  Send en besked

  Du kan også sende en besked, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.